De Vereniging Van TafeltennisTrainers (VVTT) is de belangenvereniging van en voor de Nederlandse tafeltennistrainer. Zij behartigt hun belangen, waarbij zij met name streeft naar vergroting van de kennis en vaardigheden. De  VVTT is op 18 juni 1988 opgericht.

Bijscholing “Mentale training en wedstrijdtactiek”

De afdeling Zuidwest organiseert in samenwerking met detafeltennistrainer.nl en de VVTT de volgende bijscholing:

Datum: dinsdag 14 april 2020
Thema: “Mentale training en wedstrijdtactiek”
Inleider: Martijn Spithoven
Locatie: Stiphouse (TTV Stiphout), Braakweg 30, 5708 JK te Helmond.
Tijd: 20:00 tot 22:30 uur (inloop vanaf 19:45 uur)
Kosten: € 17,50. Leden VVTT en trainers afdeling Zuidwest €10,-. Factuur via detafeltennistrainer.nl. Inschrijving verplicht tot betaling.

Inhoud bijscholing:
Mentaal en tactiek zijn twee enorm belangrijke aandachtsgebieden bij tafeltennis. Maar wat houden deze termen eigenlijk in? En hoe kun je dit trainen? Tijdens de bijscholing “Mentale training en wedstrijdtactiek” gaan we hiermee aan de slag. Naast het behandelen van de theorie gaan we voornamelijk in de praktijk aan de slag. Aan het einde van de bijscholing kan iedereen met een aantal oefeningen naar huis die direct in de training toe te passen zijn.

Inleider:
Martijn Spithoven is TT4-trainer en sinds 2015 eigenaar van detafeltennistrainer.nl. Martijn werkt als trainer bij het CSE in Zwolle en RTC Nijmegen. Daarnaast is Martijn verenigingstrainer van Tafeltennis Nijmegen en trainer op het Radboud Sportcentrum. Martijn heeft veel ervaring met het verzorgen van meerballentrainingen op alle niveaus.

Trainerslicentiesysteem:
Deze bijscholing telt mee voor licentiebehoud voor TT2 en TT3. Elke deelnemer ontvangt een certificaat als bewijs van deelname.

Doelgroep en kosten:
De bijeenkomst is gericht op alle trainers. Ook trainers die nog geen trainersopleiding hebben gevolgd en geïnteresseerd zijn in het trainersvak zijn van harte welkom!

Aanmelden:
Vul het formulier in op de website van de VVTT.

Bijscholing “Mentale training en wedstrijdtactiek” Zuidwest
De bijdrage voor deze bijscholing is 10 euro voor VVTT-leden en trainers uit de afdeling Zuid-West en 17,50 euro voor niet-VVTT-leden en trainers uit overige afdelingen.