De Vereniging Van TafeltennisTrainers (VVTT) is de belangenvereniging van en voor de Nederlandse tafeltennistrainer. Zij behartigt hun belangen, waarbij zij met name streeft naar vergroting van de kennis en vaardigheden. De  VVTT is op 18 juni 1988 opgericht.

Docentendag NTTB: 4 september 2016

In 2014 hebben Luc Janssen en Theo Rieken namens de VVTT in samenwerking met de NTTB een start gemaakt met een opleidingsdag voor de docenten van trainersopleidingen. Het was een zeer succesvolle dag. Wij zijn dan ook verheugd dat de NTTB hieraan een vervolg geeft!

PaulScheltesDeze opleidingsdag zal plaatsvinden op zondag 4 september. Paul Scheltes, communicatiedeskundige bij NOC*NSF, zal gedurende de dag zijn medewerking verlenen. Eén ding is zeker en dat zal iedereen beamen die hem kent: als je Paul eenmaal als docent hebt meegemaakt, dan vergeet je hem nooit meer! Deelname is gratis en docenten zijn hiervoor inmiddels uitgenodigd. Vergeet je niet aan te melden, bij voorkeur voor 22 augustus aanstaande, via opleidingen@tafeltennis.nl. Ook als je nog niet bent uitgenodigd en je wilt graag meedoen, dan kun je contact opnemen. Deelname en lunch zijn gratis. De VVTT moedigt deelname ontzettend aan.