De Vereniging Van TafeltennisTrainers (VVTT) is de belangenvereniging van en voor de Nederlandse tafeltennistrainer. Zij behartigt hun belangen, waarbij zij met name streeft naar vergroting van de kennis en vaardigheden. De  VVTT is op 18 juni 1988 opgericht.

Bijscholing “Serveren”

 

Datum: maandag 9 juli 2018
Thema: Serveren
Inleiders: Martijn Spithoven
Locatie: Tafeltennis Nijmegen
Luciaweg 9
6523 NK Nijmegen
Tijd: 19.30–22.00 uur
Kosten: VVTT-leden en/of trainers uit afdeling Gelre: 10,00 euro
Anderen: 15,00 euro

Inhoud bijeenkomst

Serveren, een van de belangrijkste onderdelen van de tafeltennissport. De service is de enige slag die je helemaal zelf bepaalt en waar de tegenstander geen invloed op heeft. Ook is de service het meest persoonlijk, er zijn enorm veel variaties mogelijk. Maar hoe leer je een service aan, hoe zorg je ervoor dat het ook leuk is om de service te oefenen en met welk doel speel je eigenlijk een bepaalde service? Deze vragen zullen tijdens de bijscholing voornamelijk in de praktijk beantwoord worden. Hierbij zullen we veel gebruik maken van hulpmiddelen. Denk hierbij aan bijvoorbeeld pionnen, handdoeken, springtouwen, bekertjes en nog veel meer.

Inleider: Martijn Spithoven

Martijn Spithoven is sinds 2015 eigenaar van detafeltennistrainer.nl. Martijn is op dit moment trainer van de verenigingen Tafeltennis Nijmegen en SHOT Soest, trainer van het CSE in Zwolle, RTC-trainer van de afdeling Midden en afdelingstrainer van de afdeling Gelre.

Trainerslicentiesysteem

Telt mee voor licentiebehoud. Elke deelnemer ontvangt een certificaat als bewijs van deelname.

Aanmelden

Aanmelden kandoor middel van het invullen van onderstaand formulier.

Aanmelding bijeenkomst “Serveren” in Nijmegen