De Vereniging Van TafeltennisTrainers (VVTT) is de belangenvereniging van en voor de Nederlandse tafeltennistrainer. Zij behartigt hun belangen, waarbij zij met name streeft naar vergroting van de kennis en vaardigheden. De  VVTT is op 18 juni 1988 opgericht.

Uitnodiging ALV tijdens Europacup op 3 november 2019

Zondag 3 november 2019 houdt de VVTT haar algemene ledenvergadering. Deze keer zal de vergadering gaan over de periode 2017-2018 en 2018-2019. Alle reden om te komen voor wie het reilen en zeilen van de Nederlandse tafeltennistrainer een warm hart toe draagt. Ook dit jaar wordt de vergadering weer gehouden tijdens een mooi tafeltennisevent: de derde ronde van de Europacup in Zoetermeer.

Vanaf 11:00 tot uiterlijk 13:00 uur is eerst de algemene ledenvergadering. De stukken zullen van tevoren aan alle leden worden toegestuurd. Vanaf 13:00 uur is er een lunch en de wedstrijd zelf is dan vanaf 14:00 uur bij te wonen. Wij zien jullie graag verschijnen; het adres is Willem Alexanderplantsoen 4 in Zoetermeer. Je kunt je voor de algemene ledenvergadering aanmelden door middel van het invullen van onderstaand formulier. Dan kun je ook mee lunchen. Mocht je onverhoopt niet kunnen, dan kun je je afmelden door een e-mail te sturen naar secretaris@vvtt.nl.

Graag tot 3 november!

Aanmelding ALV 2019 en bezoek Europacup wedstrijd Zoetermeer