De Vereniging Van TafeltennisTrainers (VVTT) is de belangenvereniging van en voor de Nederlandse tafeltennistrainer. Zij behartigt hun belangen, waarbij zij met name streeft naar vergroting van de kennis en vaardigheden. De  VVTT is op 18 juni 1988 opgericht.

Geslaagd voor je TT2- of TT3-diploma? Kom bij de VVTT!

Ben jij ergens in de afgelopen twee jaar geslaagd voor de opleiding Tafeltennistrainer 2 en/of Tafeltennistrainer 3? Van harte gefeliciteerd met die prestatie, knap! Daar hebben ongetwijfeld de nodige uren in gezeten. Nu gaf je misschien al jaren training of ben je pas net begonnen. Je hebt ontdekt dat je als trainer steeds beter wordt in je vak door het vaak te doen: de backhandtechniek beklijft steeds beter, nieuwe spelers vallen voor de sport en je hebt vorige week voor het eerst de loopladder. Misschien zit je als trainer ook wel eens met de gedachte om een dubbeltraining te doen, filosofeer je met andere trainers over welke trainingsopbouw wel of niet geschikt is en vind je met doelen werken lastig. De vraag is dan: hoe blijf je je als trainer ontwikkelen?

Bij alles waar je tegenaan loopt als trainer is het goed om te weten dat er een Vereniging voor Tafeltennistrainers (VVTT) is: een groep mensen met een gedeelde passie voor tafeltennis die als insteek hebben dat je als trainer nooit bent uitgeleerd en dat je van elkaar en andere experts veel kunt leren. Wij organiseren jaarlijks bijscholingen, geven het trainersvakblad VISIE uit, zijn aangesloten bij NLcoach waar onze leden ook lid van zijn en organiseren elk jaar een één- of meerdaags congres. Dat doen wij, omdat wij de tafeltennistrainers in Nederland willen binden in het samen beter willen worden. Daarom hebben we jou er als tafeltennistrainer heel graag bij!

Heb jij in de afgelopen twee jaar je Tafeltennistrainer 2 en/of 3 gehaald? We willen je dan een speciale aanbieding doen: je mag de komende zes maanden gratis lid worden van de VVTT en gebruik maken van alle mogelijkheden (bijscholingen volgen, VISIE, NLcoach, congres bijwonen). Verder willen we binnen nu en komend voorjaar een bijscholing houden die speciaal voor pas geslaagde Tafeltennistrainers is, waar je inspiratie kunt opdoen van ervaren inleiders en met elkaar als trainers over van alles kunt spreken. Houd onze website en onze Facebook-pagina in de gaten voor het laatste nieuws hierover.

Je kunt gebruik maken van deze aanbieding door dit inschrijfformulier in te vullen. Als je vragen hebt over deze aanbieding of het lidmaatschap van de VVTT, dan kun je deze stellen aan onze voorzitter Luc Janssen door een e-mail te sturen naar voorzitter@vvtt.nl.