De Vereniging Van TafeltennisTrainers (VVTT) is de belangenvereniging van en voor de Nederlandse tafeltennistrainer. Zij behartigt hun belangen, waarbij zij met name streeft naar vergroting van de kennis en vaardigheden. De  VVTT is op 18 juni 1988 opgericht.

Tweede tafeltennistrainerscongres

Dit jaar organiseert de VVTT op vrijdag 16 juni samen met NLcoach en NTTB alweer het tweede tafeltennistrainerscongres. Het thema is Mentale begeleiding van jeugdsporters en talenten. Er staat al met al een mooi programma klaar, kunnen we wel zeggen!

Hoofdspreker is Tjerk Bogtstra, voormalig Davis Cup captain en eigenaar van de BK Tennis Academy. Hij wordt geïnterviewd door NOS-verslaggever Jan Roelfs. De deelnemers kunnen kiezen voor twee workshops: sportpsychologe Rianne van Strien spreekt over mentale tips en aanknopingspunten, Frits Vissers staat stil bij hartcoherentie en Luc Janssen en Theo Rieken nemen ons mee in hun ideeën over mentale training in de tafeltennispraktijk.

Interesse? Meer informatie en de mogelijkheid om je in te schrijven op https://www.nlcoach.nl/event/2e-tafeltennistrainers-congres-16-juni-2017-arnhem/
Vragen? E-mail gerust naar thomas@vvtt.nl