De Vereniging Van TafeltennisTrainers (VVTT) is de belangenvereniging van en voor de Nederlandse tafeltennistrainer. Zij behartigt hun belangen, waarbij zij met name streeft naar vergroting van de kennis en vaardigheden. De  VVTT is op 18 juni 1988 opgericht.

TTV Borne zoekt trainer

De tafeltennisvereniging Borne is al geruime tijd opzoek naar een geschikte trainer voor de jeugd en senioren, waarbij de jeugd de hoogste prioriteit heeft. De afgelopen maanden hebben wij diverse trainers benaderd, maar dit heeft tot op heden niet tot het gewenste resultaat geleid.

De tafeltennisvereniging Borne is een vereniging met ongeveer 40 leden, waarvan 25 senioren- en 15 jeugdleden. Helaas hebben wij op dit moment geen team in de jeugdcompetitie, maar willen dit op zo kort mogelijke termijn weer realiseren. In de seniorencompetitie komen we uit met drie teams. Onze vaste trainingsavond is de donderdagavond van 19.00-21.00 uur. Natuurlijk zijn wij bereid om met een geïnteresseerde trainer hierover in gesprek te gaan. Sinds twee jaar zijn wij verhuisd naar onze nieuwe onderkomen De Wensinkhof, een prachtige accommodatie met eigen kantine.

Belangstellenden kunnen contact met ons opnemen via bestuur@ttv-borne.nl of telefonisch contact opnemen met de secretaris B. Nijhuis (tel.: 06-11561280).