De Vereniging Van TafeltennisTrainers (VVTT) is de belangenvereniging van en voor de Nederlandse tafeltennistrainer. Zij behartigt hun belangen, waarbij zij met name streeft naar vergroting van de kennis en vaardigheden. De  VVTT is op 18 juni 1988 opgericht.

TT3-trainer zoekt vereniging

Ik ben Frank Assmann en eigenaar van NEEDRO tafeltennistraining in Drunen (Noord Brabant). Ik heb lange trainingservaring (34 jaar) en ben in het bezit van het diploma TT3. Momenteel train ik een vereniging in de afdeling Midden en twee verenigingen in de afdeling ZuidWest.

TTV Rally in Wijk en Aalburg

Ik ben hier verantwoordelijk voor de hele jeugdopleiding van de 6 competitieteams en een groep beginners. Onder mijn leiding is het 1e jeugdteam in korte tijd van de 3e klasse junioren naar landelijk C opgeklommen.

TTV Luto in Tilburg

In Tilburg train ik de competitiejeugd en de senioren competitiespelers. Daarnaast ben ik betrokken bij de organisatie van ledenwervingsactiviteiten op basisscholen en voortgezet onderwijs.

Tielse TC

Voor Tielse TC organiseer ik een aantal schoolsportprojecten en naschoolse opvang op de woensdagmiddag. Ook verzorg ik regelmatig gasttrainingen voor diverse groepen seniorenspelers.

NEEDRO tafeltennistraining

Los van verenigingen verzorg ik clinics voor sportklassen in het voortgezet onderwijs. Omdat een deel van bovenstaande werkzaamheden overdag is, is er in de avonduren ruimte voor nog een vereniging. Ik kan u een aantrekkelijk uurtarief bieden.

U kunt mij bereiken op de volgende manieren:
telefoon: 06-28 647 381
e-mail: info.needro@gmail.com
twitter: @needrotraining
linkedin: Frank Assmann Needro