De Vereniging Van TafeltennisTrainers (VVTT) is de belangenvereniging van en voor de Nederlandse tafeltennistrainer. Zij behartigt hun belangen, waarbij zij met name streeft naar vergroting van de kennis en vaardigheden. De  VVTT is op 18 juni 1988 opgericht.

Technische bijeenkomst meerballentraining

detafeltennistrainer logoDe VVTT organiseert in samenwerking met detafeltennistrainer.nl de volgende bijscholing:

Datum: woensdag 6 juli 2016
Thema: meerballentraining
Inleider: Martijn Spithoven
Locatie: Tafeltennis Nijmegen, Luciaweg 9, 6523 NK Nijmegen
Tijd: 19.30-22.00
Kosten: € 22,50. Leden VVTT € 15,00. Factuur via detafeltennistrainer.nl

Inhoud bijscholing:

Meerballentraining, een zeer interessante trainingsmethode die de afgelopen periode steeds meer gebruikt wordt. Het is een zeer goede methode om de techniek van een speler te verbeteren. Maar hoe geef je eigenlijk een goede meerballentraining en waarvoor kun je het allemaal inzetten? Deze vragen worden beantwoord tijdens deze bijscholing. Uiteraard gaan we ook in de praktijk aan de slag.

Inleider:

Martijn Spithoven is sinds 2015 eigenaar van detafeltennistrainer.nl. Martijn is op dit moment trainer van de verenigingen Tafeltennis Nijmegen, TTV BIT.NL en SHOT Wageningen. Verder is hij RTC trainer van de afdeling Midden (tijdens deze trainingen wordt er vooral gewerkt met meerballentraining) en afdelingstrainer van de afdeling Gelre. Hiervoor heeft hij ook nog ervaring opgedaan als trainer van de Surinaamse Tafeltennisbond en als afdelingstrainer van de afdeling Oost.

Trainerslicentiesysteem:

Telt mee voor licentiebehoud. Elke deelnemer ontvangt een certificaat als bewijs van deelname.