De Vereniging Van TafeltennisTrainers (VVTT) is de belangenvereniging van en voor de Nederlandse tafeltennistrainer. Zij behartigt hun belangen, waarbij zij met name streeft naar vergroting van de kennis en vaardigheden. De  VVTT is op 18 juni 1988 opgericht.

Taveba zoekt jeugdtrainer

Taveba is een leuke tafeltennisclub in de regio Rotterdam.

Tafeltennisvereniging Barendrecht (afgekort Taveba) zoekt een enthousiaste jeugdtrainer, die in het najaar 2022 training(en) wilt geven aan de groeiende jeugdafdeling van Taveba. De huidige jeugdafdeling bestaat momenteel uit meer dan 30 jeugdspelers (j/m), grotendeels in de leeftijd van 8-12 jaar waaronder ook 8 competitie spelende jeugdspelers (2 teams).

Dit seizoen staat de jeugdtraining  onder leiding van drie enthousiaste voormalige jeugdspelers, maar het is nog niet geheel duidelijk of zij volgend seizoen volledig of deels beschikbaar kunnen zijn vanwege studie en/of werk.

Momenteel traint men op de woensdagavond van 18.15 –  20 uur, maar er zijn mogelijkheden om meer avonden te trainen of op een andere dag.

Op hierop tijdig in te spelen is Taveba op zoek naar een jeugdtrainer, die graag wil meehelpen om de bestaande jeugdafdeling verder uit te bouwen en tevens de nodige structuur te geven.

Heb je interesse: stuur dan een bericht naar Alfred de Jong (bestuurslid Taveba) via alfred.taveba@gmail.com of bel overdag naar: +31 650812825.