De Vereniging Van TafeltennisTrainers (VVTT) is de belangenvereniging van en voor de Nederlandse tafeltennistrainer. Zij behartigt hun belangen, waarbij zij met name streeft naar vergroting van de kennis en vaardigheden. De  VVTT is op 18 juni 1988 opgericht.

Rinie Kling nieuwe penningmeester ad interim!

We hebben organisatorisch heel goed nieuws te melden. In de vorige nieuwsbrief stond een oproep voor extra ondersteuning; Rinie Kling heeft naar aanleiding van die oproep aangegeven hand- en spandiensten voor de VVTT te willen doen. In eerste instantie ging het alleen om een rol als contactpersoon richting de NTTB, maar tijdens een bestuursvergadering bleek een rol als penningmeester ad interim toch ook wel erg nodig.


Rinie als coach van de dames van SKF (2018)

Rinie is zeker geen onbekende binnen de VVTT: zo is hij jarenlang voorzitter geweest en lid van verdienste. Vanwege zijn jarenlange managementervaring en opleiding weten wij zeker  dat Rinie deze rol goed kan vervullen. Rinie is 59 jaar en als trainer-coach sinds 1978 bij diverse verenigingen actief. Op dit moment geeft Rinie training aan de A-selectie van SKF Veenendaal. Verder is Rinie ook coach van het eredivisiedamesteam van SKF en individueel begeleider van Bastian Ramakers.

Nu al merken we vanuit Rinie een fijne combinatie van frisse energie en toch ook jarenlange ervaring. Wij zijn toch wel heel erg blij dat Rinie de VVTT (wéér) verder wil helpen!

Lijkt het jou ook leuk om de VVTT te ondersteunen? We horen graag van je. Vanuit wat jij leuk vindt en/of goed kunt en uiteraard binnen je beschikbare tijd, weten we zeker dat we je hulp bij voorbaat op prijs zullen stellen. Meld je gerust eens bij een van onze bestuursleden; zie hun contactgegevens op de website. Je kunt ook altijd Thomas een berichtje sturen.