De Vereniging Van TafeltennisTrainers (VVTT) is de belangenvereniging van en voor de Nederlandse tafeltennistrainer. Zij behartigt hun belangen, waarbij zij met name streeft naar vergroting van de kennis en vaardigheden. De  VVTT is op 18 juni 1988 opgericht.

SAVE THE DATE: Trainerscongres op 28 en 29 augustus!

Op 28 en 29 augustus organiseren we een tweedaags congres voor tafeltennistrainers. Hoofdspreker is niemand minder dan de Franse tafeltennistrainer Michel Gadal – tijdens het congres zal hij in het Engels spreken. Michel is vooral bekend als langdurig coach van Jean-Philippe Gatien die in 1993 wereldkampioen werd. In het verleden heeft hij verder bij verschillende tafeltennisbonden gewerkt, waaronder de Engelse, Canadese en Braziliaanse. Op dit moment is hij werkzaam voor de Franse tafeltennisbond en houdt hij zich onder meer bezig met het Olympisch programma. Tevens heeft hij pas het boek Reflections on Excellence geschreven dat als E-book online te verkrijgen is.


Gadal en zijn ‘pupil’ JP Gatien

Dit jaar willen we echt flink uitpakken met het congres. Daar is iedereen volgens ons ook wel aan toe. Het congres belooft een mooie mix te worden van verdieping en gezelligheid om elkaar weer eens wat langer te treffen. Vanzelfsprekend is een en ander onder voorbehoud van de coronamaatregelen, maar we hebben goede hoop dat het allemaal (verantwoord) door kan gaan. Ook zullen wij zorgen dat je echt het hele weekend onder de pannen bent met eten, drinken en overnachting. In de volgende nieuwsbrief hebben we meer informatie over het programma en de locatie. Hou de nieuwsbrief in de gaten, laat andere trainers het weten en zorg dat je er bij bent. Wij hopen op een grote opkomst en melden ons spoedig weer!