De Vereniging Van TafeltennisTrainers (VVTT) is de belangenvereniging van en voor de Nederlandse tafeltennistrainer. Zij behartigt hun belangen, waarbij zij met name streeft naar vergroting van de kennis en vaardigheden. De  VVTT is op 18 juni 1988 opgericht.

Online bijscholing: Passend trainen na de lockdown.

Inhoud van de online bijscholing:
We kunnen helaas nog niet tafeltennissen. Dat is vervelend; gelukkig komt er een moment dat we weer kunnen gaan spelen en trainen. Wat kunnen we nu doen om te zorgen dat we straks fit achter de tafel staan? Hoe kunnen we de trainingen opbouwen? Daarbij zijn fysieke factoren zeer belangrijk, maar ook mentale factoren spelen een rol. In deze bijeenkomst gaan we op een interactieve met elkaar aan de slag om de opbouw, soort oefenstof en dergelijke met elkaar te bespreken. De inzichten die in andere sporten zijn opgedaan worden vertaald naar de tafeltennispraktijk.

Datum: donderdag 18 maart 2021
Thema: Passend de training hervatten na de lockdown – fysiek en mentaal

Inleider: Luc Janssen
Locatie: Online, link wordt woensdag 17 maart gestuurd naar de deelnemers.

Tijd: 19.00 uur tot 21.00 uur

Kosten: € 30,00. Leden VVTT € 15,00.
Vooraf betalen om toegang te krijgen tot de bijscholing.
Inschrijving verplicht tot betaling.

Deze bijscholing is gericht op en telt mee voor licentiebehoud TT3 en TT4.

Luc Janssen zal deze bijeenkomst leiden. Luc is T5-trainer en eigenaar van PreT-Prestaties door Training. Luc heeft bij meerdere clubs training gegeven, zoals Scyedam, Never Depair en VTV (Nieuwegein). Ook heeft hij gewerkt als bondscoach en heeft hij diverse nationale toppers individueel begeleid. Michel de Boer en Koen Hageraats zijn daar bekende voorbeelden van. Momenteel begeleidt hij nog steeds Rajko Gommers. Bij de NTTB heeft hij vaak als docent en examinator opgereden bij trainersopleidingen op alle niveaus. Vanuit zijn eigen onderneming is hij nu vooral actief als ontwikkelaar van trainersopleidingen en bijscholingen.