De Vereniging Van TafeltennisTrainers (VVTT) is de belangenvereniging van en voor de Nederlandse tafeltennistrainer. Zij behartigt hun belangen, waarbij zij met name streeft naar vergroting van de kennis en vaardigheden. De  VVTT is op 18 juni 1988 opgericht.

Geslaagd digitaal NTTB-congres

Het NTTB-verenigingscongres zit er bijna op. Liefst vijftien workshops hebben erin geresulteerd dat meer dan tweehonderd deelnemers hebben deelgenomen. Een prestatie van formaat waar wij onze vrienden van de NTTB van harte mee feliciteren. Een speciaal woord van dank aan Marthijn van der Wal en Ineke de Graaf die daartoe veel werk hebben verzet. Veel van onze leden hebben aan verschillende workshops van het congres meegedaan.

Ook hebben leden van de VVTT workshops verzorgd. De animo voor technisch beleid was zo groot dat Luc komende maandag zijn tweede workshop geeft. Marcel en Mirjam hebben met succes een spelregelquiz gehouden waar ook het spelregelbewijs kon worden gehaald. Marit en Saskia gaven aan de hand van het Sportakkoord aan waar kansen liggen om paratafeltennis te faciliteren. In twee workshops over het BOSS-model (zie VISIE 82) heeft Titus niet alleen voor volwassenen, maar ook jeugdspelers de mentale wereld van het tafeltennis dichterbij gebracht. Martijn en Thomas hebben een workshop gegeven over de technisch-tactische kant van een wedstrijd waar liefst zeventig deelnemers aan deelnamen.

Mooi hoe deze tijd nieuwe kansen biedt. Op naar het volgende congres.