De Vereniging Van TafeltennisTrainers (VVTT) is de belangenvereniging van en voor de Nederlandse tafeltennistrainer. Zij behartigt hun belangen, waarbij zij met name streeft naar vergroting van de kennis en vaardigheden. De  VVTT is op 18 juni 1988 opgericht.

Martijn Spithoven actief in Suriname

Martijn in SurinameOnze secretaris Martijn verblijft enkele maanden in Suriname om mee te helpen het niveau van spelers en trainers te verbeteren. Regelmatig zal Martijn van zijn belevenissen verslag doen via deze website of via facebook.

De eerste trainingen, pers en dagje binnenland!

Zo, alweer een week in Suriname. Het bevalt hier prima. De mensen zijn vriendelijk en het weer is mooi. Woensdag ben ik begonnen met de trainingen. Het is wel even wennen aan de temperaturen in de zaal (Zie foto’s voor de twee zalen waar ik de komende drie maanden werk), maar ik ben er gelukkig al redelijk aan gewend. De trainingen verlopen goed. De kinderen willen graag beter worden en ze leren over het algemeen snel. Wel is de communicatie soms lastig. Er worden hier andere termen gebruikt en soms worden de oefeningen niet helemaal begrepen. Dus het is soms nog wel even aan elkaar wennen, maar dat komt wel goed.10603861_737312633007755_7729718832319415326_o

 De eerste dagen was er ook gelijk genoeg aandacht vanuit de pers. Verschillende kranten hebben een stuk geschreven, mijn naam was een aantal keer op de radio te horen en ik ben alweer twee keer op tv geweest. Erg leuk om te merken dat mijn komst wordt gewaardeerd. Verder ben ik dinsdag ook nog op bezoek geweest bij het ministerie van sport en jeugdzaken, ook een bijzondere ervaring.

 10688005_737312693007749_125390975713835187_oHet weekend gelukkig ook genoeg tijd gehad om lekker te ontspannen. Vrijdag heb ik het avond/nachtleven van Paramaribo mogen ontdekken, een waar feestje! Zondag werd ik uitgenodigd om een dagje mee te gaan naar het binnenland. Daar heb ik kunnen genieten van de prachtige natuur (zie foto) en heb ik heerlijk gezwommen in de Surinamerivier.

 Zoals jullie lezen vermaak ik me hier wel! Ik houd jullie in ieder geval regelmatig op de hoogte wat ik hier allemaal meemaak. Tot de volgende keer!