De Vereniging Van TafeltennisTrainers (VVTT) is de belangenvereniging van en voor de Nederlandse tafeltennistrainer. Zij behartigt hun belangen, waarbij zij met name streeft naar vergroting van de kennis en vaardigheden. De  VVTT is op 18 juni 1988 opgericht.

TTV Cevelum uit Cuijk zoekt een extra trainer

Tafeltennisvereniging Cevelum uit Cuijk is op zoek naar een extra trainer ter uitbreiding van haar huidige trainersstaf. Cevelum is een middelgrote vereniging met in totaal 11 teams (7 senioren en 4 jeugd), waarvan zowel het eerste seniorenteam als het eerste jeugdteam in de landelijke competitie uitkomt.

Wij zijn op zoek naar een trainer, minimaal niveau tafeltennistrainer II, die zowel zelfstandig als samen met de huidige twee trainers de trainingen kan verzorgen. Wij zoeken een trainer die, bij voorkeur, zowel op de maandag- als de donderdagavond beschikbaar is. Op beide avonden bestaat de trainingsgroep uit een combinatie van jeugdspelers en senioren.

Mocht u geïnteresseerd zijn dan kunt u voor nadere informatie contact opnemen met Wim van der Burgt, hoofdtrainer ttv Cevelum.
Bereikbaar via wim.burgt@wxs.nl en 0610812301.

Commissie Sportzaken
ttv Cevelum