De Vereniging Van TafeltennisTrainers (VVTT) is de belangenvereniging van en voor de Nederlandse tafeltennistrainer. Zij behartigt hun belangen, waarbij zij met name streeft naar vergroting van de kennis en vaardigheden. De  VVTT is op 18 juni 1988 opgericht.

Vacature trainer Vereniging TTV AMVJ

Tafeltennisvereniging AMVJ te Amstelveen zoekt een trainer voor competitie senioren. De vereniging heeft haar accommodatie op het Sportpark Het Loopveld, Aanloop 2, 1183 SZ Amstelveen.

Profiel AMVJ: AMVJ is een club met ruim 90 leden: 5 senioren teams in de competitie met als hoogste klas 3e klas regio Holland-Noord. Tweee jeugdteams in de 3e en 5e klas. Zie ook de website: www.amvj-tafeltennis.nl.

Profiel trainer: Gezien het huidige niveau met als hoogste 3e klas regio zoeken wij een trainer die de competitie senioren op een hoger plan kan brengen. Aangezien de vereniging veel expats kent is beheersing van het engels gewenst. De senioren is een mix van 20 tot en met 70 jaar en de training senioren competitie is op de donderdagavond vanaf 20.00 uur. De trainer als speler graag minimaal niveau 1e klas regio: het liefst een hoger niveau.

Interesse?

Neem dan contact op met Henk Hoonings -jeugdsecretaris- mobiel: 06-22069325 of mail: amvj.ttjeugdsecretaris@upcmail.nl.

Bericht geplaatst op 21 januari 2022

Next Article