De Vereniging Van TafeltennisTrainers (VVTT) is de belangenvereniging van en voor de Nederlandse tafeltennistrainer. Zij behartigt hun belangen, waarbij zij met name streeft naar vergroting van de kennis en vaardigheden. De  VVTT is op 18 juni 1988 opgericht.

Update VISIE

De nieuwste VISIE “Een tafeltennistrainer voor iedereen – deel één” is uit! De boodschap dat voor alle leeftijden een tafeltennistrainer is staat centraal in niet alleen deze, maar ook de komende VISIE. Hoe geef je nou training aan een groep die bestaat uit gepensioneerden? Wat is de belevingswereld van kinderen onder de tien jaar oud en hoe sluit je daarop aan? Wat maakt een training voor studenten nou interessant? Hoor van allerlei collega’s hoe zij dat soort vragen beantwoorden en doe er je voordeel mee.

Wij danken al onze auteurs en Linda voor de professionele lay-out; zij maken het keer op keer mogelijk maken dat de VVTT zo’n onderscheidend vakblad in huis heeft. Voor tips en tops: laat het ons gerust weten via irene@vvtt.nl of thomas@vvtt.nl.

Wil jij ook een abonnement op ons vakblad VISIE? Klik dan op deze link en meld je vandaag nog aan!