De Vereniging Van TafeltennisTrainers (VVTT) is de belangenvereniging van en voor de Nederlandse tafeltennistrainer. Zij behartigt hun belangen, waarbij zij met name streeft naar vergroting van de kennis en vaardigheden. De  VVTT is op 18 juni 1988 opgericht.

Opleiden van jeugdspelers – The Next Step

Bij Trias in Twello wordt op zondag 8 september van 10:30 tot 17:00 uur een bijscholing gehouden over the Next Step. De bijscholing is voor iedereen opengesteld.

Voor VVTT-leden uit de afdeling Oost is de bijscholing gratis. VVTT-leden uit andere afdelingen betalen 10 euro; niet-leden uit Oost betalen 10 euro; niet-leden uit andere afdelingen betalen 15 euro.

Luc coacht Rajko

Je hebt je spelers de basisslagen goed geleerd, maar ze hebben er nog moeite mee dit te vertalen naar hun wedstrijd. Hoe pak je dat aan? Luc Janssen deelt zijn ervaringen met de deelnemers met vele praktijkvoorbeelden

Voor een lunch (extra kosten 5 euro) en koffie wordt gezorgd.

Wij verheugen ons op jouw komst!

Aanmelding bijeenkomst “Opleiden – the next step” in Twello
Voor VVTT-leden uit de afdeling Oost is de bijscholing gratis; VVTT-leden uit andere afdelingen betalen 10 euro; Niet-leden uit Oost betalen 10 euro; Niet-leden uit andere afdelingen betalen 15 euro Voor een lunch komt er 5 euro bij