De Vereniging Van TafeltennisTrainers (VVTT) is de belangenvereniging van en voor de Nederlandse tafeltennistrainer. Zij behartigt hun belangen, waarbij zij met name streeft naar vergroting van de kennis en vaardigheden. De  VVTT is op 18 juni 1988 opgericht.

Vacature combinatiefunctionaris tafeltennis SVE Utrecht

Tafeltennisvereniging SVE zoekt een nieuwe combinatiefunctionaris tafeltennis. Martijn Spithoven vervulde deze functie sinds 1 januari 2017, maar hij heeft besloten in te gaan op een aanbieding voor een andere functie. De combinatiefunctionaris zal per medio augustus aan de slag gaan.

SVE heeft subsidie gekregen van de gemeente Utrecht voor een combinatiefunctionaris tot en met 31 juli 2018. Het betreft een functie voor gemiddeld 22,9 uur per week (0,6 FTE) met een salaris conform de CAO Sport. Van de 22,9 uur per week worden er ongeveer 14 uur (60%) ‘in de wijk’ besteed, voornamelijk door het geven van clinics op basisscholen. Minus voorbereidingstijd en reistijd geeft de combinatiefunctionaris effectief gemiddeld 9 uur per week clinics. Het gaat om clinics op basisscholen in Ondiep en Overvecht. Dat zijn wijken waar de sportparticipatie onder jongeren en vooral meisjes laag is. Het is een flinke uitdaging om deze kinderen aan het bewegen te krijgen. De combinatiefunctionaris ontwikkelt tafeltennisactiviteiten voor basisschoolleerlingen en verkleint de stap van school naar sportvereniging. De clinics worden ingepland door een sportstichting van de gemeente Utrecht. Dit betekent veelal dat de combinatiefunctionaris gedurende een aantal weken 2 of 3 dagen per week de hele dag clinics geeft, waarna het weer een paar weken rustiger zal zijn. Er is dus sprake van behoorlijke pieken in de tijdsbesteding.

De overige 9 uur per week (40%) besteedt de combinatiefunctionaris op de club. Hiervan wordt drie uur per week besteed aan jeugdtraining, bij voorkeur op dinsdag of donderdagavond. De overige uren worden in nader overleg besteed.

Wie zoeken wij?

Wij zoeken een tafeltennisser die affiniteit heeft met het geven van jeugdtraining en het enthousiasmeren van kinderen om te gaan tafeltennissen. Het is een pré als je beschikt over één of meerdere tafeltennistrainerdiploma’s. Je moet zelfstandig kunnen werken, maar je moet ook in het team met de combinatiefunctionarissen van andere sporten functioneren. Je moet om kunnen gaan met lastige kinderen en flexibel zijn qua tijden. Je vindt het niet erg om af en toe lange dagen te maken.

Interesse? Mail je motivatie en CV naar ttvsve@gmail.com. Bij vragen kan je bellen met Jasper Graaff, voorzitter van TTV SVE: 0614576100.