De Vereniging Van TafeltennisTrainers (VVTT) is de belangenvereniging van en voor de Nederlandse tafeltennistrainer. Zij behartigt hun belangen, waarbij zij met name streeft naar vergroting van de kennis en vaardigheden. De  VVTT is op 18 juni 1988 opgericht.

Lidmaatschap VVTT en VISIE

VISIE is een vaktijdschrift voor trainers, coaches, docenten, spelers en andere geïnteresseerden in de tafeltennissport. Dit tijdschrift behandelt tafeltennisonderwerpen, zoals trainingsinzichten, tactische elementen, interviews met trainers en spelers, oefenstof en leestips. 

Lidmaatschap VVTT
Wie VISIE wil ontvangen, wordt lid van de VVTT. Naast de VISIES krijgen leden ook trainersbrieven, nieuwsbrieven en korting op (online) bijscholingen. De trainersbrieven zijn digitale brieven met oefenstof, interviews, theoretische stukken en/of linkjes naar filmpjes of websites met meer informatie. Deze digitale brieven worden enkele malen per jaar verstuurd.

Iedereen kan lid worden van de VVTT. Als je geen trainersdiploma hebt, krijg je wel alle voordelen van het lidmaatschap van de VVTT, alleen heb je dan geen stemrecht op de Algemene Ledenvergadering. Het lidmaatschap van de VVTT kost 75 euro per jaar. Trainers met TT2 licentie krijgen korting op het lidmaatschap en betalen 50 euro per jaar.

Aanmelding lidmaatschap VVTT (vul het formulier volledig in)
We gebruiken het bondsnummer om de licentie jaarlijks te updaten voor de juiste berekening van de hoogte van de contributie